Otkri 9 Prednosti Umjetne Trave

Jeste li spremni ukrasiti svoje vanjske i unutarnje prostore umjetnom travom nevjerojatnog izgleda? U našem asortimanu pronaći ćete upravo onu vrstu umjetne trave o kojoj ste oduvijek sanjali. Možete računati na široku paletu izdržljivih proizvoda od umjetne trave mekog dodira, realnog prirodnog izgleda od visokokvalitetnog materijala.

Travnjak od umjetne trave savršen je i siguran za igru djece i kućnih ljubimaca. Naši vrhunski proizvodi od trave proizvedeni su korištenjem 100% netoksičnih materijala bez olova te su mekani na koži i krznu. Lako ih je održavati čistima: ako nastane mrlja dovoljno je samo brzo ispiranje i/ili četkanje. I – važna prednost za svakog roditelja ili vlasnika kućnog ljubimca – umjetna trava ne stvara lokve, pa nema više blatnih otisaka stopala/šapa u kući!

Uz profesionalce poput nas koji postavljaju vašu umjetnu travu, konačno ćete dobiti travnjak o kojem ste oduvijek sanjali. Kako bismo osigurali besprijekornu instalaciju i dobre savjete, svi naši instalateri su obučeni i certificirani.

  • 1. Oponaša prirodu gdje god želite

Pretvorite svoje razočaranje u motivaciju! Upotrijebite umjetnu travu kako biste ponovno stvorili prirodan izgled i dojam travnjaka, čak i ako je vaš vanjski prostor ograničen. Prirodna trava ne može pružiti takvu fleksibilnost. Umjetni travnjak podiže svaki vanjski i unutarnji prostor i nitko je nikada neće razlikovati od prave trave. Zahvaljujući novoj tehnologiji proizvodnje i inovativnom dizajnu, umjetna trava s vremenom je postala daleko privlačnija.

  • 2. Ostaje savršeno zelena tijekom cijele godine

Zapravo, vidjet ćete razliku – ali samo zato što ostaje u savršenom stanju dugi niz godina. Dok prirodna trava vene zimi ili gori ljeti, umjetna trava izgleda besprijekorno u svim godišnjim dobima. Zahvaljujući posebnim UV stabilizatorima, zadržava svoju sjajnu zelenu boju i nakon najsunčanijih ljeta. A za razliku od prirodne trave, umjetna trava također uspijeva u zasjenjenim područjima u vašem vrtu. Nema više golih mrlja na vašem travnjaku. To je olakšanje, zar ne?

  • 3. Čuva kvalitetno vrijeme

Ima li vaša obitelj gust raspored za poslove održavanja vrta? Ili se stalno prepirete tko je na redu plijeviti i kositi travu? Usavršavanje prirodne trave može biti gnjavaža.

Umjetna trava vam pomaže zakopati ratne sjekire i provesti kvalitetnije vrijeme sa svojim najdražima. Nema više testiranja svog znanja o vrtlarstvu – i strpljenja – ili pokušaja upravljanja skupim strojevima. Samo sjedite i opustite se.

  • 4. Ekološki je prihvatljiv

Umjetni travnjak odmah uklanja potrebu za zagađujućim kosilicama, kemijskim gnojivima ili prekomjernom upotrebom vode za održavanje. A umjetna trava Tectograss tome dodaje nešto dodatno: 100% je netoksična i 100% bez olova. Možete uživati u svom travnjaku nevjerojatnog izgleda bez da se morate osjećati krivim zbog bilo kakvog negativnog utjecaja na okoliš.

  • 5. Djeca se mogu sigurno igrati

Ne brinite da će se djeca ozlijediti na umjetnoj travi.  Na njoj mogu trčati, valjati se ili drijemati – njihova osjetljiva koža neće se iritirati. A, ako padnu, štiti ih gustoća i mekoća umjetne trave. Odmah će se vratiti bez ikakvih modrica.

  • 6. Nije alergena

Ako patite od alergija poput peludne groznice, curenje iz nosa i suzenja očiju što je obično popraćeno promjenama raspoloženja i lošom voljom, umjetna trava je idealna za vas. Smanjuje količinu peludi i pruža odmor članovima vaše obitelji – i vašem zdravlju. U potpunosti uživajte u vrućim ljetnim noćima u svom dvorištu bez kihanja.

  • 7. Nema više prljavih otisaka stopala i šapa

Kiša i snijeg mogu brzo pretvoriti prirodnu travu u močvarno ili blatnjavo polje, a pod vaše dnevne sobe u nered. Umjesto da čišćenjem pratite svoju djecu i kućne ljubimce kada uđu u kuću, olakšajte si život odabirom umjetne trave. Umjetna trava čini vaš travnjak otpornim na sve vremenske uvjete: bez lokvi, bez blata, a čak će se i sušiti brže od prirodne trave.

  • 8. Štedi novac

Suprotno uvriježenom mišljenju, umjetni travnjak ne kvari Vaše financije. Zapravo, dugoročno vam čak može pomoći i uštedjeti novac. Umjetna trava zahtijeva samo jednokratno ulaganje, dok prirodni travnjak podrazumijeva puno ponavljajućih troškova održavanja: gnojivo, voda, vrtlarski alati. Svaka dodatna kuna se računa!

  • 9. Lako se instalira

Za razliku od prirodne trave, umjetnu travu možete postaviti na bilo koju vrstu površine: beton, pločice, i naravno, tlo. 

Želite li sami isprobati instalaciju? Savjetujte se s nama. Ako niste praktičan tip ili želite zajamčeno savršen rezultat, naši certificirani instalateri pružit će vam mir i montirati ga za Vas.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Call Now Button