Dekorativna Umjetna Trava

Dekorativna umjetna trava predstavlja revoluciju u dizajnu interijera i eksterijera, pružajući vam mogućnost da stvorite prekrasne, održive prostore bez kompromisa po pitanju estetike. Naša kolekcija visokokvalitetnih dekorativnih umjetnih trava idealna je za vanjske i unutarnje prostore, od dvorišta i vrtova do stambenih i poslovnih prostora.
Od vaše mašte do stvarnosti

Zašto odabrati dekorativnu umjetnu travu?

Prirodan izgled 

Naša dekorativna umjetna trava izgleda gotovo identično prirodnoj travi, pružajući vam luksuzan izgled bez potrebe za redovitim održavanjem.

Niska održavanja 

Zaboravite na zalijevanje, košenje i gnojidbu. Naša umjetna trava zahtijeva minimalno održavanje, što vam štedi vrijeme, novac i resurse.

Trajnost i izdržljivost 

Izrađena od visokokvalitetnih materijala, naša dekorativna umjetna trava izdržava sve vremenske uvjete i ostaje lijepa godinama.

Prilagodljivost dizajnu 

Prilagodite izgled svog prostora uz širok raspon boja, tekstura i visina trave. Stvorite jedinstvene dizajne koji odražavaju vaš osobni stil i preferencije.

 

 
Od vaše mašte do stvarnosti

Gdje koristiti dekorativnu umjetnu travu

Unutarnji prostori

Dodajte dozu prirodnog ugodja u unutrašnje prostore, poput recepcija, teretana ili atrija, uz dekorativnu umjetnu travu.

Komercijalni Prostori

Dajte vašem poslovnom prostoru sofisticirani izgled uz dekorativnu umjetnu travu, koja će privući pažnju i stvoriti ugodnu atmosferu za posjetitelje i klijente.

Najpopularniji modeli

Garden 30
Garden 35
Mediteran 40
Natural Deluxe 45
Kreirana prema Vašim potrebama

Dekorativna trava po vašoj mjeri

Naš tim stručnjaka za dizajn stoji vam na raspolaganju kako bismo vam pomogli u stvaranju savršenog dizajna sa našom dekorativnom umjetnom travom. Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vam pomognemo u pretvaranju vaših prostora u prava remek-djela sa stilom i održivosti. Transformirajte svoj prostor uz našu umjetnu travu – za lijep i održiv dom ili poslovni prostor koji će zračiti elegancijom i stilom.

Prilagođeni modeli

Prednosti dekorativne umjetne trave počinju se isticati kada je usporedite s prirodnom travom. U područjima gdje su uvjeti suše uobičajeni, vlasnici kuća daju prednost umjetnoj travi koja im omogućava održavanje prekrasnog travnjaka bez muke.

Personaliziran dizajn

Umjetna trava pruža širok spektar mogućnosti za personalizirani dizajn vanjskih prostora, omogućujući korisnicima da kreiraju svoj idealni ambijent bez ograničenja sezonskih promjena ili klimatskih uvjeta. Kombinirajući različite teksture, boje i visine umjetne trave, moguće je stvoriti jedinstvene estetske izraze koji odražavaju individualne stilove i preferencije.

Zagarantirano zadovoljstvo

Umjetna trava je izdržljiva, dugotrajna, isplativa, pogodna je za kućne ljubimce, nudi fleksibilne mogućnosti dizajna i pružit će vam zelen, živahan prostor u kojem možete uživati tijekom cijele godine.

Održavanje bez muke

Činjenica da umjetna trava zahtijeva minimalno održavanje je jedna od njenih ključnih prednosti. Vrijeme koje bi se inače trošilo na njegu travnjaka sada možete iskoristiti za obiteljske aktivnosti ili opuštanje i uživanje u uvijek savršenom travnjaku.

premium materijali

Kvaliteta je uvijek na prvom mjestu stoga svi modeli umjetne trave koju nudimo od naših dobavljača su 100% made in EU od najkvalitetnijih niti te su također eco-friendly i pet-friendly odnosno ne sadržavaju štetne tvari. Trava je 100% netoksična, 100% bez olova i kadmija te je pogodna za kućne ljubimce.

Prilagodljivo aktualnim trendovima

Umjetna trava postaje sve češći odabir u vrtovima i okućnicama, prateći trend porasta svijesti o održivosti i potrazi za niskim održavnjem. Njezina prilagodljivost modernim dizajnerskim preferencijama omogućuje kreiranje atraktivnih i funkcionalnih vanjskih prostora koji odražavaju suvremeni stil života.

Ovo može biti i vaša okućnica

Saznajte

Često postavljena pitanja

1. Je li dekorativna umjetna trava sigurna za djecu i kućne ljubimce?

Da, naša dekorativna umjetna trava izrađena je od sigurnih materijala i ne sadrži štetne kemikalije. Potpuno je sigurna za igru djece i boravak kućnih ljubimaca.

2. Koliko traje garancija na dekorativnu umjetnu travu?

Garancija na našu dekorativnu umjetnu travu varira ovisno o proizvodu, ali obično pokriva razdoblje od 5 do 10 godina. Detalje garancije možete provjeriti pri kupnji proizvoda.

3. Mogu li samostalno instalirati dekorativnu umjetnu travu ili trebam profesionalnu pomoć?

Iako je moguće samostalno instalirati dekorativnu umjetnu travu, preporučujemo angažiranje profesionalnog tima kako biste osigurali pravilnu instalaciju i najbolje rezultate.

Iskustva

5/5

Kontaktirajte nas za dodatno savjetovanje

Za sva dodatna pitanja ili ponude kontaktirajte naš tim koji će pronaći odgovore na sva Vaša pitanja. 

Call Now Button