DEKORATIVNA UMJETNA TRAVA

Želite u svom dvorištu ili kući za najam travnjak iz snova uz minimalno održavanje, bez navodnjavanja i košnje trave?

Želite ljeti izbjeći zalijevanje 2-3 puta dnevno ili uz navodnjavanje izbjeći visoke troškove za vodu, a opet zimi imati uvijek zelen travnjak?

Tada je najbolje pročitati nekoliko prednosti koje Vam nudi umjetna trava.

Kvaliteta je uvijek na prvom mjestu stoga svi modeli umjetne trave koju nudimo od naših dobavljača su 100% made in EU od najkvalitetnijih niti te su također eco-friendly i pet-friendly odnosno ne sadržavaju štetne tvari. Trava je 100% netoksična, 100% bez olova i kadmija te je pogodna za kućne ljubimce.

Prednosti dekorativne umjetne trave počinju se isticati kada je usporedite s prirodnom travom. U područjima gdje su uvjeti suše uobičajeni, vlasnici kuća daju prednost umjetnoj travi koja im omogućava održavanje prekrasnog travnjaka bez muke.

Činjenica da zahtijeva minimalno održavanje je jedna od njenih ključnih prednosti. Vrijeme koje bi se inače trošilo na njegu travnjaka sada se može iskoristiti za obiteljske aktivnosti ili opuštanje.

Sve u svemu, umjetna trava je izdržljiva, dugotrajna, isplativa, pogodna je za kućne ljubimce, nudi fleksibilne mogućnosti dizajna i pružit će vam zelen, živahan prostor u kojem možete uživati tijekom cijele godine.